Gisteren bleek een ontzettend emotionele dag in het leven van de familie Schilder, die in het teken stond van afscheid nemen. Via Instagram staat Kirsten emotioneel stil bij het moeilijke moment. Ze zal Nick nu een week niet zien.

Op vakantie

Nu denk je waarschijnlijk: AFSCHEID NEMEN? Wat is hier aan de hand? Dat dachten wij ook toen we de kop bij Shownieuws lazen. Er blijkt gelukkig niet zoveel mis te zijn. Kirsten en de kinderen gaan gewoon een week op vakantie naar de zon.
Kirsten heeft ervoor gekozen het ‘afscheid’ breed uit te meten. Ze post een foto waarop het gezin elkaar innig omhelst. ”Nog één hele dikke groepsknuffel voor de allerliefste van de wereld”, zo schrijft ze. ”Want we gaan Nick de aankomende week wel heel erg missen. Ik ga samen met de kinderen een weekje naar Tenerife, om wel een hele bijzondere reden…”

Nick en Kirsten

Onder de foto verschijnen veel lieve reacties. Mensen vinden het mooi om te zien dat Nick en zijn gezin enorm hecht zijn. Nu kunnen we even terugblikken op de onthullingen over Nick door Yvonne Coldeweijer, maar dat doen we bewust maar niet.
Nick en Kirsten leerden elkaar in 2005 kennen op de kermis in Volendam en zijn zodoende al jaren samen. In 2016 besloot het koppel te trouwen. Samen hebben ze drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie.

Bron: