In de uitzending van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak konden kijkers vanavond zien hoe presentator Victor Brand langsging bij Sietse. Zijn buren maakten hem het leven zuur en beweerden dat hij hen voortdurend aan het begluren was middels meerdere camera’s.

Sietse in de rouw

De camera’s hangen er een paar jaar later nog steeds. Sietse weigert om aan de eisen van Mr. Frank Visser te voldoen. De kijkers kiezen echter massaal partij voor hem. Exact een jaar geleden is Sietse zijn vrouw verloren aan de gevolgen van kanker.
Sietse zit overduidelijk nog in het rouwproces. Het valt hem zwaar dat zijn echtgenote er niet meer is. Aan het einde van de uitzending pakt hij zijn gitaar erbij en zingt een emotionele ode aan zijn vrouw. Dit zorgt bij veel kijkers van tranen.

Reacties

Ook op Twitter (X) zijn veel berichten te lezen van ontoerde kijkers. Ene Kels schrijft: ”Jezus, laat die man toch rouwen in vrede. Beetje janken om een paar bomen die aan de zijkant staan.” Evy-Eyes laat weten: ”Janklui, die sprietjes zijn amper coniferen te noemen.”

Bron: