Kijkers van het televisieprogramma Familie Gillis: Massa is Kassa, zagen zojuist dat de miljonair en Wendy op vakantie waren in het Zuid-Europese Italië.
Wendy wilde dolgraag een nieuwe haarborstel en probeerde vervolgens lekker af te pingelen. Op X (Twitter) is het flink hommeles, kijkers gaan massaal los.

Asociaal

Peter begon zijn vriendin te borstelen alsof ze een hond was. Eenmaal bij de kassa wees Wendy de verkoper er haarfijn op dat er een haar in de borstel zat.
Wendy eiste daarom korting. Het moment kan niet op veel sympathie rekenen bij televisiekijkend Nederland en op X regent het reacties.
Iemand schrijft: ”Wendy is nog asocialer dan Peter en dat wil wat zeggen!” Een ander: ”Nu weten we waarom ze goed hij hem past, discount voor haar eigen zwarte haar.”
Onderstaand een greep uit de vele reacties die op X staan:

Slechtste programma

Dat Massa is Kassa uberhaupt nog goed bekeken wordt, mag een godswonder heten. Na al het negatiefs dat de vakantieparkenbaas over zich heen kreeg, is de serie onlangs ook nog uitgeroepen tot ‘slechtste programma in 2023’.
De ‘prijs’ werd een dag voor het Gouden Televizier-Ring Gala uitgereikt door de TV Knollen, een parodie op de anti-prijzen de Loden Leeuw en de Razzie Awards.

Bron: