In de nieuwste uitzending van het populaire televisieprogramma Help, Mijn Man is Klusser bracht John een bezoekje aan Fenneke en Mark. Het koppel leende 150.000 euro van familieleden, maar dat geld is op. Hun woning is echter een bouwval.

Fenneke en Mark Help, Mijn Man Is Klusser

Fenneke en Mark zijn helemaal geen klussers. ”Door omstandigheden moesten we dat wel gaan doen”, zo zucht Fenneke. Dat is te wijten aan verborgen gebreken. Zo moest de complete begane grond gesloopt worden om er heipalen onder te zetten.
En dat kost natuurlijk klauwen vol geld. Zoveel geld, dat er niks overblijft voor de bovenverdieping. Het koppel heeft ook nog last gehad van gezondheidsklachten. Mark heeft daardoor blijvende schade aan zijn rug. Helaas kan hij ook niet overweg met een hamer en een zaag.

Kijkers fileren Fenneke

De benedenverdieping ziet er nog wel okee uit, maar boven is het chaos. ”Het is een houten skelet.” Het gezin deelt een slaapkamer met drie personen, en Fenneke is ook nog in verwachting van haar tweede kindje. En dat snappen veel kijkers niet.
Sterker nog, op Twitter (X) is Fenneke de gebeten hond. Gebruiker ‘SvanArcasme’ schrijft: ”Lekker zwanger worden in je bouwval met schulden.” Ene Karin Marianne schrijft: ”Dit is toch gewoon geen geld hebben en help ons? Heeft niks met het programma te maken.”
Twitteraar Marie noemt het een trieste situatie. ”Maar 1,5 ton aan schuld, een huis wat (grotendeels) nog niet bewoonbaar is & dan toch zwanger worden. Waar liggen je prioriteiten?” Ene Aerress vraagt zich af waarom ze zich ”blijven voortplanten in deze situatie?”

Beeld: RTL

Bron: