Recentelijk lieten 28 BN’ers (Bekende Nederlanders) hun kwetsbare kant zien met hun deelname aan een fotoshoot voor het goede doel. Fotograaf Jasper Suyk legde de beelden vast in zijn boek ‘Dear Future Me’. Iemand die ook meedeed was Katja Schuurman.

Katja Schuurman toont tepels

Katja heeft het bonusmateriaal van haar deelname aan Dear Future Me gedeeld op haar Instagram. En daarop laat ze zien dat vrouwenborsten anno 2024 helemaal geen taboe meer zouden moeten zijn. Ze benadrukt het belang van het tonen van echtheid.
Om die reden heeft Katja besloten om beelden te tonen waarop ze haar linkerborst aan haar volgers toont. De actrice wil hiermee een stevig statement afgeven. ”We tonen vaak onze sterke, vrolijke kant aan de wereld, het masker dat lacht, stoer lijkt en alles alleen lijkt te kunnen. Maar omdat velen dit doen, gaan we bijna geloven dat anderen echt zo zijn.”

Niet meer blurren

Katja gaat verder: ”Terwijl jij de enige bent die niet voldoet aan dat beeld. Daarom deze beelden zonder masker, zodat je zeker weet dat we in essentie allemaal hetzelfde zijn en met elkaar verbonden. In liefde en mededogen, laten we de wereld mooier maken.”
Schuurman wijst erop dat de maatschappij gruwelijke beelden lijkt te accepteren, terwijl vrouwenborsten nog steeds als ‘ontoelaatbaar’ beschouwd worden en vaak geblurred worden. Katja wil graag verandering, zodat de wereld mooier, liefdevoller en eerlijk wordt voor iedereen.
Meer volgers
Een jaar geleden nam Katja Schuurman een rigoureus besluit. Ze wilde meer volgers op Instagram en daarom besloot ze een sociaal experiment te doen met een blootfoto. Het doel was meer volgers krijgen en dat is haar ook gelukt.

Bron: