De beeldschone 48-jarige Katja Schuurman is nog altijd alleen. In haar leven werd Katja aanbeden door mannelijk Nederland maar het lijkt haar nog altijd niet te zijn gelukt om de ware te vinden. Een paar maanden geleden deed Katja nog een oproep in de zoektocht naar haar perfecte vent: “Je moet gewoon af zijn… Ben jij af? oké, kom maar!” We gokken dat Katja in de tussentijd heel wat aanmeldingen heeft binnenkregen van mannen die wel een beshcuitje met haar zouden willen eten. We gokken dat de ware daar helaas niet tussen heeft gezeten, Katja is namelijk nog steeds naarstig opzoek naar een vent. Het is inmiddels zo erg dat Katja nu een eenzame post heeft geplaatst: “Bestaat hij wel?”

Katja Schuurman heeft een flinke waslijst aan voorwaarden!

Katja heeft een foto geplaatst met een bericht, op Valentijnsdag: “Lief dagboek, het is vandaag Valentijnsdag. Ik voel me op dit moment echt heel goed zonder geliefde in mijn leven. Ik heb fantastische dochters, vrienden en familie, geniet steeds meer van mijn eigen gezelschap, en verbind me met heel veel plezier en dankbaarheid aan al die schrijvers, filmmakers en muzikanten die via hun werk met me communiceren. Maar.. ik vraag me soms weleens af.. Zou hij bestaan? Die man met humor, een groot hart voor zijn omgeving, intellectueel en spiritueel ontwikkeld, sociaal en emotioneel intelligent, avontuurlijk, gedreven door dromen, daadkrachtig, knuffelig, romantisch, en in staat mij af en toe bij de hand te nemen en een weg te wijzen die ik zelf niet had kunnen bedenken? En een die door de ballotagecommissie komt van mijn vriendinnen. Want dat moet van ze de volgende keer dat ik iemand ontmoet.”

Kritiek op waslijst

Volgers melden dat Katja Schuurman iets buiten haar kunnen aan het zoeken is. Een volger geeft een wijs advies aan Katja: “Echte liefde kent geen grote lijst aan voorwaarden.” Er zijn zelfs volgers die melden dat een ‘intellectuele man’ zich hoogstwaarschijnlijk niet zal storten op een vrouw die op haar 48ste nog opzoek is naar aandacht via social media-posts waar ze haar voorgevel laat zien. Een andere volger stelt dat dit zo niet werkt: “Als hij net zo’n waslijst heeft als jij kan het effe duren!” Succes met je zoektocht, Katja!

Bron: