Katja Schuurman wordt vaak gezien als het ultieme fantasiebeeld voor veel mannen. Maar een voormalige vlam van Katja heeft nu een schokkende onthulling gedaan over haar libido: “Zes keer per dag was standaard voor haar.”

Tijdens een gesprek met Shownieuws, liet Guido den Aantrekker zich ontvallen dat een oude liefde van Katja hem ooit toevertrouwde over haar intensieve verlangens. “Op een avond, na wat drankjes, vertelde een van haar ex-vriendjes me dat Katja wellicht lichte nymfomane trekjes heeft. Volgens hem wilde ze wel zes keer per dag.”

Het leven van Katja heeft altijd volop in de schijnwerpers gestaan, met geruchten over haar avontuurlijke escapades. Katja en haar ex-partner Freek stonden bekend om hun vrije relatie, wat vaak resulteerde in een hoteverbod vanwege te veel kabaal. Daarnaast deed Katja ooit een boekje open over een wild avontuur in een jacuzzi met meerdere mannen. En Jan Uriot beweerde dat hij getuige was van een pikant moment tussen Katja en Freek tijdens een theatervoorstelling. Er zijn zelfs fluisteringen over wat Katja ooit in een vliegtuig zou hebben uitgespookt.

Bron: