Jutta Leerdam slaagt er altijd in om haar volgers beelden voor te schotelen waarover nagepraat wordt. En dat is een kwaliteit die niet veel mensen bezitten. Vandaag heeft Jutta 4,3 miljoen mensen getrakteerd op een fraai uitkijkje op haar bilpartij.

Jutta Leerdam WK

In de video die op Instagram staat, zien we hoe Jutta Leerdam aan het squatten is in de sportschool. Zo te zien gaat het weer prima met haar enkel. Voor de gelegenheid heeft de ijskoningin uit ‘s-Gravenzande kledij aan die niet dik van stof is.
Jutta barstte een paar dagen geleden in tranen uit voor de camera van de NOS. Ze eindigde teleurstellend elfde en gaf aan niet voluit te hebben kunnen rijden. Aanleiding is een enkelblessure die haar al weken parten speelt. Daardoor kan Jutta niet vrijuit gaan. Twee dagen later eindigde ze netjes als tweede op de 1.000 meter en nam daarna iets van sportieve revanche.

Jutta Leerdam Calgary

Jutta Leerdam gaat naar Calgary en is daar momenteel hard voor aan het trainen. In Calgary zal Leerdam ons land vertegenwoordigen op zowel de 500 meter (16 februari) als de 1.000 meter (17 februari). En dus moet er nog even flink getraind worden.
Wij zijn geen fitnesscoaches ofzo, maar vinden wel dat Jutta een hele goede squat-techniek heeft. Dat zal Jake Paul vast kunnen beamen. Onderstaand de beelden, die absoluut het bekijken waard zijn. Oh ja, Kjeld Nuis doet ook mee in Calgary.

Bron: