Een van de meest bekende sterrenkoppels zijn inmiddels toch wel Jutta Leerdam en Jake Paul. Al is het maar omdat de Nederlandse topschaatser haar hartje verloren is aan een Amerikaan met een niet al te beste reputatie. Maar goed, de twee zijn nog steeds samen en ook niet onbelangrijk: het koppel rijgt de successen aaneen.

Jake Paul versus Mike Tyson

Zo sjeest Jutta nog steeds als een kampioen over het ijs, terwijl vriendjelief binnenkort in de ring staat tegen bokslegende Mike Tyson. Jake is maar liefst 31 jaar jonger dan Iron Mike en dat zorgt voor flink wat kritiek op het gevecht.
Mensen noemen het gevecht een ‘schande voor de bokswereld’ omdat geen enkele 27-jarige bokser het tegen een 58-jarige man zou moeten willen opnemen. Oud-bokser Remy Bonjasky stelt dat als Jake tegen Mike had gevochten toen Tyson zelf 27 jaar was, Jake waarschijnlijk ‘doodgeslagen’ zou worden. Dit gevecht heeft niets te maken met eer, maar vooral met geld.

Jutta geeft een privéshowtje

Terug naar de essentie van dit bericht. Jutta en Jake hebben allebei geld genoeg om bij wijze van wekelijks in het vliegtuig te stappen om elkaar te zien. Omdat ze hun eigen loopbaan hebben, kan dat niet. Wel zien we ze soms bij grote evenementen van elkaar.
Zo was Jake laatst nog in het Thialf, en stond Jutta te springen bij de knokpartij tussen Jake en Nate Diaz. De twee hebben dus eigenlijk gewoon een langeafstandsrelatie. De mensen die dat ook hebben weten dat er soms iets nodig is om de spanning erin te houden.

Ondersteboven twerken

Dat doen ze bijvoorbeeld door beeldbellen, waarbij Jutta de beroerdste niet is en een mooi showtje weggeeft aan haar liefje. Jake is zo mediageil dat hij de beelden van een twerkende Jutta per ongeluk online heeft gezet. Niet handig, zo beseft hij zelf ook.
Helaas bewaart het internet alles:

Bron: