Sinds het begin van hun prille romance brachten YouTube-vervelia en bokser Jake Paul en schaatsster Jutta Leerdam veel tijd met elkaar door. Dat gaat de aankomende tijd wat minder worden. De twee zijn namelijk van plan de focus op hun eigen levens te leggen.

Eigen levens

Wat Jake en Jutta doen/deden, gebeurt in veel beginnende relaties. Hemel en aarde bewegen om elkaar non-stop te kunnen zien. Jutta vloog meermaals naar de Verenigde Staten voor haar liefde, terwijl Jake zijn privé vliegtuig pakte naar Nederland. Heel sappig allemaal.
Maar goed, de twee hebben naast hun relatie ook een eigen leven. Los van elkaar. En daar moet ook aandacht voor zijn. Jutta Leerdam is inmiddels terug uit Amerika, zodat ze zich kan voorbereiden op het schaatseizoen. Manlief Jake resideert momenteel in Puerto Rico. Daar kocht hij recent een stulpje van maar tien miljoen euro. In plaats van met Jutta’s billen, speelt hij met scooters.

Aandacht

Vorige week was Jutta Leerdam dus nog bij haar vriendje, die als bokser iemand had uitgedaagd die nog nooit gebokst had. Gevolg: Jake mocht zich tien rondes uitleven. De meeste mensen vragen zich af wat er gebeurt wanneer Jake in de ring stapt voor een MMA-gevecht, iets waar Jake dan niet/nauwelijks ervaring mee heeft.
Jutta was natuurlijk aanwezig, want er waren veel camera.’s. Ze stond te springen als een kind. Eerder merkte Noa Vahle al op dat mevrouw Leerdam wel erg op zoek is naar aandacht. Of dat ook echt zo is? Geen idee. Je komt niet zomaar uit bij een Amerikaanse ster met miljoenen volgers.
Anyway, laten we hopen dat tijd besteden aan eigen levens niet zo’n chaos wordt als bij Juultje Tieleman en Koen nogwat. Sinds gisteren weten we dat ’turbulente levens’ kunnen leiden tot ‘gebroken harten’. Dat gunnen we ons Jutta niet, want het blijft natuurlijk een prachtige vrouw.

Bron: