De terugkeer van Jake Paul naar Heerenveen om zijn vriendin, Jutta Leerdam te bezoeken voor de feestdagen heeft onverwachtse romantische momenten opgeleverd. Jake bekend om zijn YouTube-carrière lijkt zich echter als een hond te gedragen in de nabijheid van de schaatsster.

In een recente Instagram Story deelde Jutta een intiem moment met Jake aan de eettafel. Jake met zijn ietwat wilde haar vertoonde het gedrag van een hond die smacht naar wat lekkers. Jutta vermaakt door zijn gedrag merkte op: “Je bent zo schattig.”

Het tafereel aan tafel was er een van ingetogen spanning. Ondanks de heerlijke gerechten die onaangeraakt bleven kon Jake de verleiding nauwelijks weerstaan. “Ik lijk net een hond die moet wachten,” grapte hij, terwijl hij zijn handen netjes onder de tafel hield.

Jutta die zich volledig inzette voor de feestdagen had zelfs Amerikaanse kaneelbroodjes en een cake gebakken voor Jake. Ondanks de onduidelijkheid of Jake in Nederland zal blijven voor Kerstmis is het duidelijk dat hij zich thuis voelt bij Jutta en haar familie.

Laatst nog gaf Jutta ook aan dat ze graag zwanger wil worden van Jake en een gezin willen stichten of Jake hier ook al klaar voor is blijft de vraag. Maar het lijkt er in ieder geval op dat alles weer snor zit tussen de twee.

Hieronder de foto:

Bron: