Jake Paul, de Amerikaanse vriend van Jutta Leerdam, is dolgelukkig na het geslaagde huwelijksaanzoek van zijn broer Logan.

Jake Paul en Jutta Leerdam

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Nederlandse schaatster Jutta Leerdam weer gelukkig is in de liefde, en hoe! Ze heeft haar hart verloren aan de stoere bokser Jake Paul. Jutta en Jake Paul zijn al weken hét onderwerp op social media en iedereen geniet mee met hun prille liefdesgeluk. Op Instagram deelt het stel de leukste foto’s met elkaar. Helaas woont het koppel heel ver uit elkaar en zijn er periodes waarin ze elkaar minder vaak zien.

‘Ik houd van jou’

Het afgelopen weekend was een bijzonder weekend voor Jutta, want ze had de eer om als eerste vrouwelijke sporter een beeld te onthullen in Madame Tussauds. Vol trots poseert Jutta naast het wassen beeld. Prachtig om te zien!

Jake Paul is maar wat trots op zijn Nederlandse vriendin en neemt zijn relatie dan ook zeer serieus. Zelfs zo serieus dat hij Nederlands aan het leren is. ‘Ik houd van jou’, schrijft hij onder de foto’s van Jutta. Dat noemen wij pas echte liefde!

Geslaagd huwelijksaanzoek

Op Instagram deelt Jake Paul de prachtige beelden van het geslaagde huwelijksaanzoek van zijn broer Logan. ‘Verloofd met mijn beste vriend’, schrijft Logan op zijn Instagrampagina.

Het huwelijksaanzoek vond plaats op een romantische plek in het prachtige Italië. Nina Agdal, de inmiddels verloofde van Logan, geloofde haar ogen niet en antwoordde met een volmondige Ja! Het lijkt er dus op dat Jutta binnenkort een bruiloft gaat bijwonen!

Jake Paul is helemaal door het dolle heen na dit leuke nieuws. Hij schrijft onder de post van zijn broer: ‘Wow, ik heb een schoonzus!’.

Bron: