Funda, staat bekend om de prachtige foto’s van te koop aangeboden huizen. De perfecte belichting, aantrekkelijke interieurs en tactisch genomen foto’s verleiden duizenden potentiële kopers.

Echter, in Hoorn, heeft een huiseigenaar waarschijnlijk niet zorgvuldig genoeg gecontroleerd voordat hij zijn huis op de website plaatste.

Bizarre foto’s op Funda

Bij het verkopen van een huis, is het belangrijk om het interieur zo neutraal en aantrekkelijk mogelijk te maken.

Dit betekent dat persoonlijke of controversiële items meestal worden verwijderd. In dit geval heeft de huiseigenaar echter vergeten om een potentieel belastend voorwerp te verwijderen voordat de foto’s werden genomen.

Wat precies dit voorwerp is, is niet uit de tekst op te maken, maar het lijkt iets te zijn dat de aandacht van de politie heeft getrokken.

Politie onderzoekt

Na het ontdekken van het verdachte voorwerp op de foto’s op Funda, mag de huiseigenaar in Hoorn zich bij de politie melden.

De exacte aard van het onderzoek is onbekend, maar het is duidelijk dat de foto’s op Funda meer hebben onthuld dan alleen het interieur van het huis.

De gevolgen voor de huiseigenaar en de uiteindelijke verkoop van het huis moeten nog worden vastgesteld. Dit incident toont aan dat het altijd belangrijk is om nauwgezet de inhoud van verkoopfoto’s te controleren voordat ze online worden geplaatst.

Bron: