Hélène Hendriks presenteert dit jaar wederom De Oranjewinter en trok met de eerste uitzending bijna 1 miljoen kijkers. Gross van deze kijkers ergerde zich aan de uitgenodigde gasten, maar bleven toch plakken. Hm, heeft dat mogelijk iets te maken met het mokerstrakke pakje van de presentatrice?

Kijkcijferhit

“Het is pas 3 januari maar Hélène Hendriks heeft de eerste kijkcijferhit van het jaar te pakken”, zo schrijft Tina Nijkamp in haar Story op Instagram. “Met een natuurlijk gemak en flair betovert ze Nederland opnieuw en zet gewoon nog HOGERE cijfers neer dan dat ze met De Oranjezomer deed.”

“Wauw”, vervolgt de kijkcijferdeskundige. “En zo is niet Eva Jinek maar Hélène Hendriks de nieuwe talkshowkoningin van Nederland. Mensen zappen echt naar SBS6 voor De Oranjewinter.” Hm, hoe zou dat komen?

‘Draagt ze er iets onder?’

Maar liefst 900.000 man zaten dus aan hun beeldbuis gekluisterd tijdens de eerste uitzending van De Oranjewinter. Op Twitter is sindsdien een epidemie van pure hitsigheid losgebroken.

Iemand tweet: “Lekker naar Hélène kijken. . Alleen je blijft als gezonde man met 1 vraag zitten: draagt ze iets van huidskleur er onder?” Een ander: “Heeft iemand het outfitje van Hélène al opgemerkt?” Nog een ander: “Hélène ziet er weer ge*l uit. Lekker pakkie schat.”

Rutger, Bas en die seksuologe

Hopelijk kan Hélène bekijks blijven trekken haar gedurfde looks, want een hoop mensen hekelen de tafelgasten. “Hélène is een leuke presentatrice en is ook zichzelf. Maar de gasten zijn weer hetzelfde zoals Rutger, Bas en die seksuologe ga zo maar door,” schrijft een kijker. Een ander: “Met gasten als van Ranst en Pechtold bedank ik liever…kunnen we net zo goed naar Khalid en Sophie gaan kijken…en dat doen we ook niet…”

Loeistrak pak

Gelukkig is er voor de boze kijker toch nog een hoogtepuntje: het loeistrakke pakkie Hélène. Rutger Castricum, die als gast aanwezig was in de eerste uitzending, merkt deze ook meteen op. “Ik hoop voor de kijkers dat je straks gaat staan nog. Dan blijven ze hangen!”

Bekijk de look hieronder:

Bron: