Helene Hendriks weet televisiekijkend Nederland al een tijd goed te vermaken met haar talkshow. Niet alleen mannen kijken steevast naar de show, maar ook steeds meer vrouwen weten de show te vinden. Dit heeft mede te maken met de spraakmakende momenten die voorkomen in de show.

Helene Hendriks en Catherine Keyl

Gisteren was er weer een bijzonder moment in de talkshow van Helene. Catherine Keyl was te gast in de talkshow en dat is televisiekijkend Nederland niet onopgemerkt gebleven.

Het gesprek tussen de dames ging namelijk al snel naar het speelgoed dat in bed gebruikt wordt. Catherine Keyl verteld namelijk al snel dat ze het bijzonder vindt dat er een taboe ligt op het gebruik van de satisfyer. Het speeltje is immens populair, maar toch wil geen enkele vrouw toegeven dat ze hem gebruikt. Catherine schaamt zich niet en vertelt trots dat ze er een heeft, terwijl Helene zegt dat ze er geen heeft.

Ze begint zelfs te vissen of dat ding wel echt zo goed werkt als de meeste vrouwen zeggen. Ze krijgt daarmee de lachers op haar hand.

Roze en paars

Catherine weet niet wat ze hoort als Helene zegt dat zij er geen heeft. Rutger Castricum kan het ook niet geloven. Hij probeert daarom met een truc erachter te komen of Helene er niet toch eentje heeft. “Welke kleur hebben jullie thuis liggen?”

Catherine vertelt dat ze een roze satisfyer heeft, waarna Helene vertelt dat een paarse heeft. Stiekem heeft ze er dus wel eentje in haar nachtkastje liggen.

Bron: