In het SBS6-programma De Bondgenoten hebben kijkers kunnen aanschouwen hoe deelnemer Jorrit het spoor helemaal bijster raakte. Wat begon met bierflesjes smijten en het onder water duwen van Jorim, is geëindigd met de aanval op Eduardo.

Bizarre knokpartij

Jorrits verwoede pogingen om Eduardo aan te vallen waren niet erg succesvol. Dat kwam doordat Jorrit iets te diep in het glaasje had gekeken. Hij kwam zelf lelijk ten val, zoals ook te zien is op beelden die op sociale media circuleren.
Maar goed, als je je gedraagt als dusdanig moet je ook de consequenties aanvaarden. De productie besloot om Jorrit per direct uit het programma te gooien. Verwacht wordt dat het daar niet bij blijft. Het zou goed kunnen dat zijn acties grote gevolgen hebben voor zijn toekomstige loopbaan als arts. Jorrit heeft zichzelf namelijk op een bizarre manier gepresenteerd.

Wat zijn de spelregels van De Bondgenoten?

Aan het programma De Bondgenoten doen zestien deelnemers mee. Zij strijden op een mooie locatie om een prijs van 100.000 euro. De kandidaten vormen vier teams van vier personen. Tijdens elke spelcyclus werken deze teams samen als bondgenoten.
De missie is vrij duidelijk: middels het spelen van spellen en het voltooien van opdrachten vergaren deelnemers zoveel mogelijk punten in de hoop om als team te zegevieren. Maar bondgenootschappen zijn vaak niet wat ze lijken.
Aan het einde van elke ronde verandert het spel. Dan strijdt iedereen ineens voor zichzelf en kunnen de bondgenoten plotseling elkaars rivalen worden.Hierdoor gaat er aan het einde van de rit slechts één iemand uit het winnende team met de hoofdprijs van een ton naar huis

Waar kan ik De Bondgenoten terugkijken?

Het programma De Bondgenoten is elke werkdag te zien op SBS6 en begint dagelijks om 19.45 uur. Als je het gemist hebt, kun je De Bondgenoten terugkijken via programma gemist, of via de applicatie NLZiet. Daar heb je ook niet te maken met reclames.

Bron: