Slecht nieuws voor de 76-jarige Hanny Veerkamp. De realityster die je kunt kennen van De Veerkampjes is met een hoofdwond en een gebroken rib en pols afgevoerd naar het AMC. Via Facebook vertelt ze wat hier de oorzaak van is.

Hanny Veerkamp ziekenhuis

Hanny heeft een foto geplaatst op Facebook, waarop te zien is dat ze helemaal in de kreukels ligt. Ze heeft een flinke jaap op haar voorhoofd en haar oog is blauw. Maar wat is er precies gebeurd, dat Hanny gewond geraakt is?
Ze schrijft dat ze gevallen is bij Gideaon Italiaander, een winkel in Amsterdam. ”Bult op me kop, rib en ook mijn pols gebroken.” Veerkamp geeft aan dat de pols zometeen gezet zal worden waarna ze er gips omheen krijgt. Het is niet bekend of de wond op haar voorhoofd gehecht zal moeten worden, maar dat het er niet goed uitziet spreekt voor zich.

Beroerte

Hanny Veerkamp kreeg in 2016 een beroerte (TIA). Eerder zei ze hierover dat ze ’tabletjes en poedertjes’ heeft gekregen die ervoor moeten zorgen dat ze niet opnieuw een hersenbloeding krijgt. Na de TIA kreeg Hanny ook nog een longontsteking en een ontsteking in haar rug.
We hopen dat Hanny Veerkamp het AMC snel weer mag verlaten en er weer helemaal bovenop zal komen. Veel sterkte!

Bron: