Tegenwoordig moet je als influencer gekke dingen doen om op te vallen tussen de menigte. De ene influencer is nog gekker dan de andere, in de hoop op een klein beetje aandacht. Toch zijn er ook influencers die te ver gaan voor de aandacht.

QR-code op gezicht

Marketing kan nogal lastig zijn als je reclame wil maken voor je social media account. Hoe kun je het beste social media marketing maken en wat slaat het beste aan?

Daarnaast willen influencers natuurlijk zo min mogelijk geld uitgeven en zoveel mogelijk geld binnen strijken. Een influencer heeft onlangs nogal een bijzondere keuze gemaakt. Hij heeft namelijk een QR-code op zijn gezicht laten tatoeëren

Instagram pagina

De QR-code op het gezicht van de man leidt direct naar de Instagram-pagina van de influencer. Het valt natuurlijk wel direct op als je tussen een menigte aan het wandelen bent, maar hoeveel mensen gaan er nu echt je hoofd scannen?

Daarnaast is het te hopen dat Instagram nooit de linkjes aanpast of dat zijn account verwijderd wordt… Dan heb je toch een probleem met de code op je voorhoofd.

Bron: