Het komt regelmatig voor dat mensen zich in het verkeer zó erg irriteren dat ze er voor uit de auto stappen. Sterker nog, één op de acht bestuurders zoekt blijkbaar de confrontatie op in het verkeer. Dit keer kon het gelukkig allemaal op tijd gesust worden. Niet door omstanders, maar door de schrik.

Context

Zoals zo vaak op dit soort filmpjes ontbreekt iedere vorm van context. Je weet niet wat er vooraf is gegaan aan de irritatie. Het enige wat we kunnen zien is dat een gozer behoorlijk graag ruzie wil maken.

Hij komt verhaal halen bij het open raam en besluit om nog wat vervelender te doen. De man die het doelwit is, is over het algemeen nog wel rustig. De vrouw van de man besluit alles te filmen en dat is maar goed ook. Het hittepetitje besluit namelijk om de man nog wat meer uit te dagen, en kreeg daar al gauw spijt van.

Kleine dwerg

Als hij besluit om de man aan te raken in zijn auto, heeft het doelwit er genoeg van. Hij wordt ook boos en besluit uit te stappen. Het mannetje maakt zich op voor een matpartij, maar wat er dan gebeurt lijkt hij een beetje van te schrikken.

Uit de auto komt een reus van 3 meter bij 2 meter, die dubbel zo groot is dan het mannetje zelf. Zijn gezinnetje komt nog uit de auto om hem te steunen maar hij is meten rustig.

Uiteindelijk blijken zijn zoontjes het voor hem op te moeten nemen. Die lijken namelijk wel gewoon verstandig te zijn en de boel te sussen. Misschien worden die door oma opgevoed?

Bron: