Tegenwoordig worden vliegtuigen krapper en krapper gemaakt. Je kunt je benen niet meer goed kwijt en dus moet je wat verzinnen. Je kunt het vaak niet voorkomen dat je af en toe de stoel van je voorganger raakt, maar je hebt ook mensen die het er juist om doen.

Irritatie en frustratie in het vliegtuig

Als je gaat vliegen kan je er bijna niet aan ontkomen dat het vliegtuig vol zit met andere mensen. Eén van de grootste irritaties tijdens het vliegen zijn mensen die geen rekening houden met anderen.

Met name je directe buren in het vliegtuig kunnen irritant zijn. Als je voor je iemand hebt zitten die de hele tijd heen en weer beweegt, krijg je er blauwe knieën van. Als je iemand achter je hebt die steeds tegen je stoel aan beukt, krijg je er een blauwe rug van. Het kan soms écht lastig zijn om je geduld te bewaren

Geduld verloren

In het filmpje zien we een kerel die steeds tegen de stoel van zijn voorganger aan zit te trappen. De gozer is dat inmiddels zó beu, dat hij er wat van besluit te zeggen. Het mannetje lijkt er geen boodschap aan te hebben en gaat gewoon door zijn irritante gedrag.

Op het moment dat hij door gaat, besluit de andere jongen dat het welletjes is geweest. Hij gaat even ‘verzitten’, waardoor de knie van het ventje vol in zijn mond terecht komt. Die kan meteen langs de tandarts als hij thuis is.

Bron: