Geraldine Kemper (33) had enige tijd geleden een onaangename ervaring. Tijdens een verfrissende duik in een meer, ontdekte ze tot haar schrik: “Er kwam gewoon bloed uit mijn tepel,” openbaart ze aan haar vriendin Gwen in hun podcast ‘De Grote Gwen en Geraldine Show’.

In deze specifieke aflevering bespreken de twee het thema ‘spijt’. “Het kan grimmig worden,” begint Geraldine. En dat werd het al snel.

Geraldine onthult dat ze graag zonder bovenstukje zont en zwemt, waarbij ze zorgt dat haar tweeling heerlijk bruin wordt. Gwen voegt toe dat ze ooit haar tepels heeft verbrand. Op de vraag of ze haar tepels niet insmeert, reageert Geraldine geschrokken. Gwen antwoordt: “Ja, nu wel. Al kijk ik graag de andere kant op als ik het doe.” Ze vermijdt liever direct oogcontact bij dit ritueel.

Terwijl Gwen bekend is met het ongemak van verbrande punten, beleefde Geraldine een nog intensere ervaring. Tijdens een zwemtochtje zonder bikini in een meer zegt ze: “Ik hou echt van die visjes. Overal kleine visjes.” Maar tot haar verbazing voelde ze een scherpe beet. “OPEENS… word ik gebeten in mijn tepel! Door zo’n visje!” Geraldine onthult dat ze er zelfs een foto van heeft gemaakt, hoewel ze die liever privé houdt. “Het leek wel of er een stukje uit was. Er ontstond zelfs een korstje.”

Deze opmerkelijke anekdote deelde Geraldine ook met haar Instagram-volgers. De reacties stroomden binnen. Een volger grapte: “Wel topless zwemmen maar die foto niet laten zien?” Terwijl een ander opmerkte: “Had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik wou dat ik dat visje was.”

Bron: