In onze vrije tijd scrollen we graag door Funda, op zoek naar opvallende huizen en intrigerende foto’s. Hoewel er tegenwoordig minder huizen te koop staan, is er nog steeds een overvloed aan unieke en interessante vondsten om te verkennen.

Of het nu gaat om huizen waar we ooit van dromen te wonen, of om bouwvallen die we met een beetje fantasie kunnen omtoveren tot ons droomhuis, Funda heeft het allemaal.

Soms komen we echter normale huizen tegen die de aandacht trekken vanwege hun ongewone foto’s.

Bizarre Vondsten

Zo stuitte een recente Funda-gebruiker op een huis waar een ongecensureerde foto van een bevalling aan de muur hing, en dat in een eetkamer grenzend aan een drukke straat.

Maar een ander huis viel op door een heel ander, even opvallend object, dit keer in de badkamer.

Deze laatste vondst is het gesprek van de dag op internet, allemaal vanwege een groot, rood object dat te vinden is in de badkamer van het te koop staande huis. Dit object is, gezien de grootte, ongewoon voor het doel dat het dient.

Marketingtruc of Simpele Blunder?

Deze Funda-foto trekt de nodige aandacht naar het huis, wat natuurlijk goed is voor de verkoop. Of dit nu een slimme marketingstrategie is of simpelweg een onbedoelde blunder, we kunnen alleen maar gissen.

Eén ding is zeker: het object is rood, het is groot, en het heeft het internet aan het praten gekregen. De vraag blijft: wat is het nu precies?

Bron: