Frans Duijts voelt zichzelf een grote meneer. De rondbuikige zanger vertelt in een interview vol trots hoe hij een auto-verkoper even de les heeft gelezen. Frans wilde een auto kopen, maar de tank bleek niet vol te zijn. En dat pikt hij niet.

Klagende Frans

Frans Duijts wordt door veel mensen uitgekotst en dat heeft hij helemaal aan zichzelf te danken. Zo klaagde hij een keer over zijn hoge energierekening. Duijts bezit een optrekje van 1.800 vierkante meter en wil vaak in zijn bubbelbad.
Frans is het contact met de realiteit al lang en breed verloren. Recenter ging hij een Ferrari kopen en liet Duijts een cameraploeg van Shownieuws opdragen. Heel Nederland moet natuurlijk kunnen zien dat Frans bulkt van het geld. Johan Derksen veegde bij Vandaag Inside de vloer met Frans Duijts aan. Hij noemde hem een ‘dikke narcist’. En nu is er weer iets aan de hand.

Volle tank

In een interview dat te zien is op het Instagram-account Zakenvuur vertelt Frans dat hij weer een nieuwe auto wilde kopen. Hij zag uiteindelijk van de koop af, omdat de tank niet helemaal vol was. Frans voelt zichzelf een megaster en een halfvolle tank is hem te min.
Je kunt je niet voorstellen dat hij dit echt meent, maar hij gaat nog verder. De verkoper wilde de tank gewoon voor hem vullen, maar Frans’ zijn eer was al te erg gekrenkt. Hij deelde het personeel mede dat de deal van de baan was. Hadden ze maar na moeten denken.

Frans Duijts deelt slecht nieuws mede aan zijn fans en kan niet meer optreden

Bron: