Nicol Kremers is sinds een maand of twee officieel vrijgezel. Dit wist ex-vriendje Peter Gillis via social media bekend te maken. De gevallen Massa is Kassa-ster werd door Gillis met lege handen op straat gezet en heeft daarom het heft in eigen handen genomen.

Waar Kremers voorheen een luxeleventje had doordat Gillis al het geld van de wereld lijkt te hebben was dat van de een op de andere dag plotseling verdwenen. Kremers moest plots op eigen benen staan, inkomsten voor Massa is Kassa en haar erotische webshop lagen volledig in handen van Gillis. Op TikTok heeft Kremers enige tijd een inkomen vergaard door namen van kijkers in haar livestreams op haar voorhoofd te schrijven. Dit was klaarblijkelijk niet iets wat ze voor de rest van haar leven voor ogen had. Ons Nicolleke is daarom een account op het welbekende ‘AlleenFans’ begonnen. We kunnen wel stellen dat dat goed uitpakt.

Nicol Kremers gaat tóch een stapje verder

Kremers wist in haar eerste dag als ‘AlleenFans-model’ maar liefst 3.000 betalende abonnees te verzamelen die zo’n 20 euro per maand betalen. Dit komt neer op ongeveer 60.000 euro waarvan de helft naar het platform gaat. Daar houdt Kremers dus, voor de belastingdienst weer de helft wegneemt, zo’n 30.000 euro over. Inmiddels schijnt Nicolleke al zo’n 10.000 betalende abonnees te hebben verzameld waardoor haar eigen omzet op ongeveer 100.000 euro zit in haar eerste maand op het platform. Dat is natuurlijk niet misselijk. Echter is het vervolgens wel de kunst om al die betalende abonnees vast te kunnen houden. Tot op heden heeft Kremers alleen foto’s geplaatst die je ook zonder problemen op Instagram zou kunnen plaatsen. Ze zijn wel wat erotisch getint, maar er valt weinig te zien. Abonnees zijn massaal weggelopen, maar daar lijkt Nicolleke nu verandering in te brengen. Nicol belooft binnenkort ‘all the way’ te gaan zoals je hieronder leest:

Bron: