Iedereen kent wel een vervelend ventje die altijd de grenzen opzoekt. In de meeste gevallen komen deze zielige kereltjes ermee weg omdat ze nooit de verkeerde tegengekomen zijn. Maar wat als ze nu wel een keertje de verkeerde tegenkomen?

Zielig kereltje op festival

Als je een kaartje koopt voor een leuk festival, dan ga je daar heen om te genieten van de muziek en de sfeer. Toch zijn er altijd weer mensen die erheen komen om de boel te verzieken.

In de meeste gevallen komen deze etterbakjes ermee weg, maar soms loopt het ook net even wat anders af. Onlangs was er weer een ettertje te vinden op een gezellig muziekfestival. Terwijl het hele terrein aan het genieten was van de muziek en het weer, was het ettertje vooral uit op een goede hoek. Hij koos namelijk een random festivalganger uit om te gaan vervelen. Hij begon steeds ‘per ongeluk’ tijdens het dansen in zijn rug te beuken.

Een flinke hoek

De festivalganger was natuurlijk niet gediend van het gedrag van het misbakseltje. Hij had al snel door dat het niet gewoon ‘per ongeluk’ was, maar dat het echt ging om uitdagen.

Hij besloot daarom om het etterbakje direct een lesje te leren door hem een flinke hoek te geven. Het ettertje maakte natuurlijk geen schijn van kans. Hij had namelijk letterlijk de verkeerde uitgekozen olm te klooien.

De hoek zorgde ervoor dat hij al snel op de grond lag te huilen van de pijn. De kans is groot dat hij heel de week uit een rietje heeft mogen eten en drinken. Hopelijk zal hij de volgende keer wee keer nadenken voor hij weer gaat etteren.

Bron: