De relatie tussen tieners en hun ouders kan gecompliceerd zijn, vooral omdat jongvolwassenen hun weg in de wereld proberen te vinden terwijl ze omgaan met de veranderingen in hun lichaam. Bovendien blijven ouders ze behandelen als kinderen, tegen hun zin in.

Ouders hebben tijd nodig om te accepteren dat hun kinderen volwassen zijn geworden. Als vader of moeder wil je voorkomen dat je aan bepaalde dingen denkt, zoals de seks van je kinderen.

Maar soms gebeuren er fouten, waardoor ouders eraan worden herinnerd dat hun kinderen volwassen zijn en een seksleven hebben. Bijvoorbeeld wat de 18-jarige Ella overkwam toen ze haar moeder haar nieuwe studentenkamer wilde laten zien.

Voor het eerst van huis gaan is voor iedereen een unieke ervaring. Voor het eerst in je leven moet je op eigen benen staan. Betaal je eigen rekeningen, kook je eigen eten en heb niemand om tegenaan te huilen als het moeilijk wordt.

Verhuizen uit huis heeft zowel voor- als nadelen. Je mist de veiligheid die je ouders bieden, naast het gratis eten, de was en andere goederen. Maar tegelijkertijd heb je oneindige vrijheid, waar iedereen van droomt.

Trots haar slaapkamer laten zien

Als ouder wil je er natuurlijk voor zorgen dat je kinderen zich thuis voelen in hun nieuwe huis, en dat was wat de moeder van de 18-jarige Ella probeerde te doen.

Maar ze kreeg veel meer dan ze had verwacht toen ze een foto zag van Ella’s nieuwe appartement, meldt Ladbible.

Nadat Ella klaar was met verhuizen en inrichten, stuurde ze een foto van de keurig opgeruimde slaapkamer naar haar lieve moeder.

“Hoe zit het daarmee?”

Ella zou er echter snel spijt van krijgen – vanwege een gênant en zeer privédetail dat ze op de foto had gemist.

Als je inzoomt op het hoofdeinde gaat het waarschijnlijk makkelijker.

Kijk wat er in de rode cirkel zit.

Zo hangen er een paar handboeien aan de planken van het hoofdeinde. Het is duidelijk dat deze handboeien een hulpmiddel waren voor sexy tijd – iets waarvan Ella zeker niet wilde dat haar moeder het wist. Maar nu was er geen weg meer terug.

Op het eerste gezicht leek de moeder te denken dat de kamer er mooi uitzag, maar toen volgde een tweede bericht – met een meer bezorgde toon.

“De handboeien – wat is daarmee aan de hand?”

“Zo dom”

Ella, die er geen probleem mee heeft om zichzelf uit te lachen, deelde het gênante incident op Twitter. De foto ging meteen viraal en tienduizenden gebruikers moesten er hartelijk om lachen.

“Mama heeft om foto’s van mijn nieuwe kamer gevraagd… eindelijk een gestuurd… Ik ben zo stom”, schreef Ella.

Dit is wat er gebeurt als je foto’s niet dubbel controleert, maar dit meisje lijkt een goed gevoel voor humor te hebben. Wat gedaan is, is gedaan – en het enige wat je kunt doen is erom lachen. Denk dat het een beetje ongemakkelijk was bij de volgende familiebijeenkomst!

Bron: