Voor velen staat rapper Lil’ Kleine bekend als de rapper met de losse handjes. Verder ken je hem misschien van zijn nummer Drank & Drugs. Het lijkt erop dat het liedje gebaseerd is op het echte leven van Kleine. Er is namelijk een filmpje opgedoken waarin de rapper tijdens een optreden ratelend zijn eigen tekst vergeet.

Woeste reacties

In de video hoor je hoe Lil’ Kleine middenin een nummer stilvalt. Vervolgens mompelt hij onverstaanbaar wat woordjes. Hij lijkt helemaal de draad kwijt te zijn en het is nog wel zijn éígen numer. De reacties onder de video zijn niet heel positief. Velen zijn verbaasd en kwaad dat de rapper überhaupt een podium kreeg.

‘De mensen die deze kneus boeken mogen van mij ook gewoon aan de publieke schandpaal. Geen geld meer naar die k*tkabouter!’ schrijft één kijker.

Geweldsdelicten

Van 2015 tot en met 2019 raakte Lil’ Kleine al betrokken in meerdere vechtpartijen. Hierdoor kreeg de rapper al een minder goede naam, maar het ergste moest nog komen. In 2021 werd hij gearresteerd op Ibiza voor verdenking van mishandeling van zijn toenmalige verloofde, Jaimie Vaes. Volgens getuigen verscheen Vaes bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van een hotel. Lil’ Kleine werd opgepakt, maar het OM op Ibiza seponeerde de zaak na 2 dagen.

Begin 2022 gebeurde iets soortgelijks. De rapper werd wederom opgepakt door de Amsterdamse politie op verdenking van mishandeling van Vaes. Juicekoningin Yvonne Coldeweier plaatste vervolgens een video waarin te zien was dat de rapper Vaes aan haar haren uit een auto trok.

In reactie hierop liet zijn platenmaatschapij hem vallen en zijn optredens werden massaal geannuleerd. Na de Dumpertvideo blijkt dat Lil’ Kleine toch nog érgens een podium kon krijgen, al lijkt de kans wel klein dat hij er opnieuw uitgenodigd zal worden.

Bron: