Wanneer het aankomt op ‘de daad’ kun je die natuurlijk met verschillende mensen verrichten. De meeste mensen doen dat ook, want om het nu je hele leven met een en dezelfde persoon te doen? Mwa, klinkt erg saai. Maar wat is nu het gemiddelde aantal bedpartners in het leven?

Bedpartners

Het bedrijf EuroClinix heeft een poging gedaan om uit te zoeken hoeveel bedpartners we gemiddeld hebben gedurende ons leven.

De vraag is natuurlijk hoe je dit precies uitzoekt, want iedereen is anders. Het bedrijf is bij 2.000 mensen diep in het leven tussen de lakens gedoken en is van hen te weten gekomen met hoeveel mensen ze bedplezier hebben gehad. De uitkomsten zijn verrassend.

Dit is hoeveel bedpartners de gemiddelde persoon in het leven heeft

Verrassende uitkomsten

De resultaten laten zien dat een kwart van de ondervraagde mensen de daad heeft verricht met 2-4 partners. Zo’n 14 procent gaf aan slechts 1 partner te hebben gehad.

Je hebt natuurlijk ook uitzonderingen, want 2 procent gaf aan nogal actief te zijn tussen de lakens en het met meer dan 91 mensen te hebben gedaan.

De studie laat ook zien dat de generatie babyboomers, mensen die tussen de 54 en 72 jaar oud zijn, wat minder op zoek zijn naar talloze avontuurtjes met verschillende mensen. Zij hebben zo’n tien partners gehad. Bij ‘Generatie X’ ligt dat aantal hoger, namelijk op 13.

Dit is hoeveel bedpartners de gemiddelde persoon in het leven heeft
De mensen die het meest actief schijnen te zijn en daarbij het gras aan de overkant wat vaker uittesten, zijn degenen die nu tussen de 23 en 37 jaar zijn. Goed, we kunnen veel ‘lullen’ (ha ha), maar onderstaand het overzicht van de resultaten. Waar sta jij ergens?

Hoeveel bedpartners heb jij gehad?

0 – 3%
1 – 14%
2-4 – 25%
5-9 – 22%
10-15 – 13%
16-20 – 7%
21-30 – 4%
31-40 – 2%
41-50 – 1%
51-70 – 1%
71-90 – 1%

Waar scoor jij ergens? Laat het gerust weten in de reacties op Facebook 🙂

Bron: