Monique Westenberg houdt haar volgers regelmatig op de hoogte via sociale media. Hoewel André een tijdje ‘vrijheid’ genoot buiten de relatie lijkt het paar nu weer op het pad van huiselijk geluk. Monique deelt vaak hartverwarmende foto’s van haar zoontje, maar onlangs verscheen er een opvallende foto met een andere blikvanger: haar “nichtjes”.

Op de foto prijkt Monique naast een blondine Daisy genaamd die opvallende gelijkenissen vertoont met Monique zelf. De gelijkenis is zo treffend dat menigeen zich afvraagt of er toch niet meer familiebanden spelen dan alleen ‘nichtjes’. Onder de foto staat simpelweg “Nichtjes,” maar het roept de vraag op of Daisy misschien meer is dan alleen een verre verwante.

Helaas voor de heren die misschien al interesse hadden: Daisy is recentelijk in het huwelijksbootje gestapt. Hoewel dit een domper kan zijn voor sommigen is het voor Monique een reden om trots te zijn op haar ‘familie’. Het is duidelijk dat Monique ondanks de ups en downs met André, steun en vreugde vindt in de mensen om haar heen.

Hieronder een foto van Daisy in het midden:

Bron: