Zit het nummer ‘Ik ga zwemmen’ ook zo vast in jouw hoofd? Dan ben je niet de enige. Sinds een maandje is Mart Hoogkamer een van de bekendste artiesten van dit moment. En dat is hem volledig gegund want het is een goudeerlijke goede gozer. Hij heeft ook op het gebied van vrouwen een goede smaak. Dat is wel te zien aan zijn knipperlicht relatie met Jennifer.

Vriendin van Mart Hoogkamer
Maak kennis met Jennifer van Ooijen. Deze bloedmooie dame was de vriendin van Mart en een week of 3 geleden zou de relatie tot een einde zijn gekomen. Echter lezen we nu dat de twee elkaar weer hebben gevonden. In ieder geval is het een super leuk stelletje en we gunnen ze het beste.

Maar wie is Jennifer van Ooijen precies, behalve het knipperlicht van Mart? Jennifer is onderneemster en make-up artiest. Dat is ook wel te zien aan haar Instagram posts. Inmiddels heeft ze bijna 24.000 volgers en timmert ze zelf ook flink aan de weg.

Jennifer van Ooijen
Jennifer is niet vies van een foto’tje hier of daar. Deze influencer, we haten dit woord ook, is niet bang om wat van zichzelf te laten zien. En gelijk heeft ze! Ze ziet er namelijk geweldig uit.

We snappen zeker waarom Mart het leuk heeft met haar en ze zijn een knap koppeltje. We wensen ze alle geluk in de liefde. Hieronder een aantal leuke foto’s van Jennifer op een rijtje:

Bron: