Wendy van Hout het liefje van Peter Gillis heeft een hoop kinderen van verschillende mannen uit eerdere relaties. Peter is dan ook in één klap de stiefvader van deze spruiten. Gisteren was de 20-jarige zoon van Wendy genaamd Maxim jarig en Wendy feliciteerde hem uitgebreid op haar Instagram account.

Peter heeft de kids van Wendy vast allemaal al ontmoet en ze zullen maar wat blij zijn met hun vermogende stiefpa. Wat Maxim kado heeft gekregen van Peter is niet bekend, maar dat ze een warme band met hun stiefpa willen moge duidelijk zijn.

Over Wendy doen verschillende geruchten de ronde over haar en haar kinderen. Beschuldigingen van kindermishandeling en overmatig alcoholgebruik in haar huishouden horen we vaak langskomen en het lijkt erop dat haar kinderen uit huis zijn geplaatst en dat zal toch wel een reden hebben.

Ook liepen er verschillende rechtszaken tegen haar die voornamelijk betrekking hebben op haar webshop en incasso-gerelateerde problemen. Maar daar zal Peter vast zijn dikke portemonnee voor getrokken hebben.

Hieronder de foto van Wendy en haar zoon:

Bron: