Sinds enige tijd horen we in Nederland wat minder over Mark van Bommel. De Brabander begon na een zeer succesvolle carrière als speler zijn trainersloopbaan in Eindhoven, maar werd eind 2019 ontslagen als coach van PSV. Hetzelfde gebeurde hem als trainer van het Duitse VfL Wolfsburg, waar hij al na een half jaartje zijn knapzak weer kon inpakken.

Waar hij tegenwoordig uithangt? België. Daar traint hij sinds een tijdje Royal Antwerp FC, waarmee in zijn eerste jaar direct de Beker pakte en op dit moment nog in de running is om de competitie te winnen. Kortom, de oud-‘Chef Mittelfeld’, zoals ze hem vroeger in Duitsland noemden, heeft zijn loopbaan als trainer weer aardig op de rit.

Zoon Ruben van Bommel wint ‘best talent season 2022-2023’ van de KKD
Dochter Van Bommel
Ondertussen spelen ook zijn kinderen zich in de kijker. Zoon Thomas (20) verlaat komende zomer het Limburgse MVV voor het Belgische Patro Eisden. En de 18-jarige Ruben, op dit moment ook in dienst van MVV, staat naar verluidt in de belangstelling van clubs als AZ, Twente en Vitesse. De jongste Van Bommel won laatst tijdens het Kampioensdiner zelfs het Gouden Kampioensschild, een award voor ‘Beste Talent van de Keuken Kampioen Divisie’.

Maar wist je ook dat Mark ook een prachtige dochter heeft? Dochter Renee is de tweelingzus van zoon Thomas en dus ook 20 jaar oud.

Renee bewandelt in tegenstelling niet zoals vader Mark en broers Thomas en Ruben het voetbalpad, maar kan daarentegen behoorlijk met een racket overweg. De brunette wordt gezien als talentvol tennisster. Kortom, aan sporttalent bij de Van Bommeltjes geen gebrek. Maar of dochter Renee ook de koppigheid van pa heeft geërfd, is niet bekend.

Bron: