Joost Klein, de Nederlandse artiest die binnenkort Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, houdt de spanning rond zijn liedkeuze hoog. Hoewel de officiële onthulling nog moet plaatsvinden, is er recentelijk iets gelekt dat de aandacht heeft getrokken.

Onbedoelde verrassing op Total Loss Festival

Tijdens het Total Loss Festival, dat wordt geleid door Snollebollekes, werd een deel van Joost’s Songfestival-inzending onbedoeld ten gehore gebracht. Opmerkelijk genoeg is er zelfs een video van het moment gedeeld op Instagram. Nieuwsgierigen kunnen de beelden bekijken om een glimp op te vangen van wat komen gaat. Echter, er is een belangrijk detail dat aandacht verdient: het nummer dat te horen is, kan bekend voorkomen.

Een vrolijke knipoog van Joost Klein

Schijnbaar serieus, maar eigenlijk met een knipoog, lijkt Joost Klein het publiek voor de gek te houden. Oplettende kijkers van de gelekte video zullen snel doorhebben dat het om een grap gaat. Het nummer dat te horen is, blijkt niets anders dan de gigantische hit van Frans Duijts te zijn: “Jij denkt maar dat je alles mag.” Een onverwachte keuze die de lachers op zijn hand lijkt te hebben, terwijl fans nog steeds in spanning wachten op de officiële onthulling van Joost’s echte Songfestival-nummer.

Met deze onverwachte wending blijft Joost Klein de aandacht vasthouden in aanloop naar het Eurovisie Songfestival, waar Nederland hoopt op een opvallende en gedenkwaardige vertegenwoordiging.

Bron: