Sinds zo’n beetje elke Nederlander over een mobiele telefoon beschikt, staat het internet vol met filmpjes die het delen waard zijn. Aan ons de schone taak om het materiaal met jou te delen. En ook vandaag is er weer een video opgedoken, die de tongen losmaakt.

Conducteur

Onderstaande video is afkomstig van de Facebook-pagina ‘Dit gaat hard’. Het is niet helemaal duidelijk wanneer de video opgenomen is, maar we zien een doorgedraaide man die het gemunt heeft op een NS-conducteur.

Waarom het zover heeft moeten komen, is niet helemaal duidelijk. De boze man, met een peuk in zijn mond, sprint op de conducteur af, en begint als een dolle om zich heen te meppen.

Koekje van eigen deeg

Hij had vermoedelijk niet gerekend op de vaardigheden van de conducteur, want die geeft hem een rechtse directe die de man laat duizelen. Enkele seconden later is het feestje afgelopen. De man wordt vakkundig overmeesterd en mag gezellig mee naar een kantoortje met tralies. Daar zal dan een stevig gesprekje volgen waarin de man te horen krijgt dat hij dit niet meer mag doen.

Niet de eerste keer

Nu we het er toch over hebben: eerder deelden wij ook al een filmpje waarin te zien was hoe een conducteur afrekende met een andere zwartrijder. Dat deed hij door de jongen als het ware op te tillen, en hem neer te gooien. De jongen was meteen genezen van zijn praatjes.

Moraal van het verhaal: doe niet tijger als je een poesje bent.

Bron: