Nederland staat sinds maandagavond op z’n kop nadat bekend werd dat het land in een ‘harde lockdown’ gaat. Presentatrice Bridget Maasland voelt zich geroepen om een beetje luchtigheid de wereld in te brengen en verrast haar volgers met een érg gezellig kiekje.

Het gaat om een naaktfoto van jaren terug, die Bridget trots deelt op haar Instagram. De foto stamt uit een van de Playboy shoot waaraan Bridget deelnam.

Bankhangen
,,Dan maar weer bankhangen!” schrijft Bridget bij de foto waarop zij spiernaakt te zien is. De reacties lopen uiteen. Zo lijkt stylist Maik de Boer vooral onder de indruk te zijn van de bank waarop Bridget naakt gedrapeerd ligt. ,,Mooie bank”, schrijft hij onder de foto. Ook presentator Patrick Martens blijkt diep onder de indruk van de naakte Bridget. ,,Potverdorie”, schrijft hij onder de foto.

Ook kan Bridget op een hoop lof van onbekend Nederland rekenen. ,,Met jou wil ik wel op de bank hangen”, schrijft een aanbidder. ,,Gaat dat op een gegeven moment niet plakken?” vraagt een bezorgde volger. Maar er zitten ook negatieve reacties van volgers tussen. ,,Jeetje… moet dat nou,” en ,,Beetje overdreven zo, vind je niet?” klinken de reacties.

Bron: