Bridget Maasland heeft een eigen podcast ‘Bridget and Friends: chickchat’. In de nieuwste aflevering bespreekt Bridget samen met Justine Marcella en Clarice Stenger alles over beauty. Zo hebben ze het over wat ze willen veranderen aan zichzelf, waar ze blij mee zijn en onthullen ze of ze ooit een spuitje hebben gehad.

Onzekerheden
Het clubje snapt er maar weinig van waarom iedereen hun lippen wil laten opspuiten en enorm haar wil hebben. Justine zegt hierover: “Iedereen lijkt op elkaar.” Waar zijn zij onzeker over en wat vinden ze mooi aan zichzelf? Bridget vertelt dat zij blij is met haar ‘neusje’. “Die is is leuk. Heel blij mee. Wat ik minder vind, is mijn lengte. Omdat ik een moeder heb die een soort modellenlengte heeft met mooie lange benen, ik heb de korte stompjes van mijn vader.”

Botox gebruik Bridget Maasland
Bridget vertelt hierbij dat ze Sonja Barend heel mooi oud vindt worden, maar dat niet iedereen dit geluk heeft. De presentatrice vindt de verandering van Birgitte Bardot drie keer niks.“Zonde, er is toch ook wel een middenweg? Ik ga ook weleens bij iemand lang die me weer even wat frisser maakt.” Ze vertelt verder over haar botox gebruik. “Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uit zie. Zonder dat je dan helemaal strak getrokken wordt.”

Clarice en Justine hebben niks laten doen aan hun uiterlijk en vragen aan Bridget wat zij dan wel niet laat doen aan zichzelf. “Wat restilaan of botox op andere plekken”, antwoordt Bridget. Ze vertelt dat Restilaan een lichaamseigen stof is dat collageen aanmaakt en dat ze botox ‘op haar lijnen’ spuit. “In mijn nek gaat mijn huid rimpelen. Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoenetje erbij. En daar spuit ik wel wat in. Zeker.” Ze zijn alle drie van mening dat het niet te ver moet gaan. Clarice hierover:“Het is zo jammer als je er zo veel in spuit dat je mimiek weggaat.” Bridget vult hierop aan. ” Het moet weer zijn zoals het was, met een paar kleine aanpassingen, maar niet zoals het vróéger was.”

Bron: