Peter Gillis is in een flinke controverse beland na het besluit van de gemeente om per direct het vakantiepark Prinsenmeer te sluiten. Boze parkbewoners bestormde het gemeentehuis in Asten als reactie op de aangekondigde sluiting van het park. Deze beslissing volgde nadat de vergunning van Peter Gillis werd ingetrokken een klap voor zowel de eigenaar als de bezoekers van het park.

Vakantiepark Prinsenmeer fungeerde meer dan tien seizoenen als het decor voor de populaire SBS 6-realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa. Ondanks de huidige ontwikkelingen heeft Talpa bevestigd dat de show voorlopig op televisie blijft.

De sluiting van het park is het gevolg van een Bibob-onderzoek, uitgevoerd door de gemeente Asten. Uit dit onderzoek blijkt dat Gillis zijn vergunningen mogelijk gebruikte voor criminele activiteiten. Deze onthulling heeft geleid tot de intrekking van de vergunningen en de daaropvolgende sluiting van het park.

Deze situatie heeft voor veel onrust gezorgd onder de bewoners van het vakantiepark. Velen van hen voelen zich verraden en boos over de abrupte sluiting, die een einde maakt aan hun vakantieplannen en investeringen.

Hieronder de beelden:

Bron: