Het was gisteren Moederdag en Maxime Meiland is met het gezin een dagje naar het strand gegaan. Sinds 2020 heeft Maxime een relatie met cameraman Leroy Molkenboer waar ze een tweede dochter mee kreeg in september 2021. Hoewel alles koek en ei lijkt tussen de twee, moet het er voornamelijk perfect uitzien voor de buitenwereld.

Maxime hebben we natuurlijk leren kennen via vader Martien Meiland. Het gezin werd wereldberoemd in Nederland nadat reality-programma ‘Chateau Meiland’ doorbrak op de Nederlandse televisie. Vanaf dat moment waren de gezinsleden niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisiewereldje. In de eerste jaren zagen we Maxima als alleenstaande moeder door het leven gaan. Er zijn in de tussentijd wel wat vriendjes her en der geweest, maar niets serieus. Tijdens de opnames van Chateau Meiland hebben de twee elkaar ontmoet. Leroy was één van de cameramannen in Frankrijk en de vonk sloeg over. Inmiddels zijn ze getrouwd.

Maxime Meiland en Leroy betrapt op fotoshoppen

Er is de laatste tijd veel kritiek op Maxime die volgens veel kijkers alles voor de aandacht zou doen. Hysterisch gegil, wat we normaal gesproken kennen van Martien, komt nu voornamelijk van Maxime. Reden genoeg voor Leroy om Maxime tijdens Moederdag eens even flink in het zonnetje te zetten. Het gezin is naar het strand geweest voor een fotoshoot. Op een prachtige locatie met een schommel in het zand zijn Leroy, Maxime en de kinderen op de foto gezet. Op de tweede foto is echter duidelijk een flinke fotoshop-fail te zien. Juicekanaal Reality.FBI meldt: “Wie de bewerking van de foto’s van Maxime en Leroy doet, moet waarschijnlijk ontslagen worden!” Ook volgers merken de wel érg duidelijke fout op: “Maar ik ben bang dat m’n linker bovenbeen zo dik lijkt op de foto? Kan je die dikke paal niet ff weg fotoshoppen? GIRL, SAY NO MORE!”

Bron: