Zo’n twee jaar terug werd Bilal Wahib keihard gecanceld, nadat hij een 12-jarige knaap vroeg zijn slurf te tonen in een livestream op Instagram. Bij Humberto aan tafel gingen de sluizen open en huilde Bilal om hoe erg hij dat wel niet vond. Vergeven en vergeten? Mwah, niet nu blijkt dat Bilal ook zijn vriendin bedriegt met… ja, zo ongeveer alles met een hartslag.

Sophie Keizer is de hondstrouwe vriendin van de omstreden acteur Bilal Wahib. Toen het hele land hem uitspuwde omdat hij een minderjarige snuiter uit zijn broek had gepraat, liet zij hem als enige niet in de steek. Gelukkig krijgt ze daar heel veel voor terug. Namelijk een vent die haar om de haverklap bedriegt in Spaanse badplaatsen.

Betrapt

Instagrampagina Juicechannel doet een oproepje naar verhalen over vreemdgaande BN’ers. Hun DM stroomt vervolgens overvol met mensen die Bilal hebben betrapt met andere vrouwen, of zelf bijna de dupe werden van zijn trouweloze gedrag.

Elke dag een nieuwe meid

“Volgens onze bron gaat Bilal helemaal los in Lloret De Mar en neemt hij verschillende meiden mee naar zijn hotelkamer. Van te voren moeten deze meiden beloven dat ze het geheim houden en hun telefoon inleveren zodat er geen video’s of foto’s gemaakt kunnen worden. In de meeste gevallen is zo’n afspraakje eenmalig, omdat hij de volgende dag alweer een nieuwe meid heeft,” schrijft Juicechannel op Instagram.

‘Wie weet wat de avond brengt’

Vervolgens doet nog iemand een boekje open over de advances van Bilal in Lloret De Mar. Zij werd namelijk hoogstpersoonlijk aangesproken door de scheve schaatsen-rijder:

Bron: