Deze shopt ze graag bij een hele bekende budgetwinkel. Benieuwd naar welke winkel dat is? Story zocht het voor u uit!

Basics shoppen

Tijdens een werkbezoek aan Zeeman-vestiging in De Baronie in Alphen aan den Rijn vertelt Máxima dat ze regelmatig een bezoekje aan de winkel in Wassenaar brengt om daar haar basics te kopen. Je had het misschien nooit verwacht, maar de koningin koopt veel bij de winkel. ‘Ik kom er heel veel zelfs. Sokken, theedoeken, af en toe T-shirts. Als de kinderen bijvoorbeeld een rood shirt nodig hadden voor een feestje of voor iets op school.’

Recyclen

Tijdens het bezoek heeft de koningin het in de winkel over het project ‘RESALE’ gehad. Dit is een project waarbij Zeeman op een innovatieve manier samenwerkt met andere ketenpartners. Het is een sociale onderneming om tweedehands kleding in te zamelen en te verkopen.

‘Oude’ outfits dragen

Máxima recyclet zelf ook regelmatig haar kleding. De koningin draagt geregeld ‘oude’ outfits, maar wel stylt ze het op verschillende manieren. De koningin ziet er altijd verrassend uit, want gevoel voor mode heeft Maxima zeker!

Nieuw

Tijdens het werkbezoek aan Zeeman droeg de koningin wel een nieuwe outfit (en een dure ook). De geel groene jurk die de koningin droeg is van het modehuis Natan. De jurk heeft heupplooien aan de linkerkant, waardoor de zoom van de rok asymmetrisch is. De top heeft pofmouwtjes en een aangerimpelde hals. Wat een pracht exemplaar! Als Máxima iets heeft opgestoken van haar bezoek, gaan we de koningin misschien wel vaker in deze jurk zien.

Bron: