B&B Vol Liefde heeft voor Leendert geen grote liefde opgeleverd. Of inmiddels toch wél? Alexandra, die voor Walter naar Frankrijk reisde, heeft namelijk bezoek gekregen van Leendert…

Leendert, die afgelopen seizoen meedeed aan B&B Vol Liefde, deelt op Instagram dat hij in Spanje is. Daar geniet hij niet alleen van het mooie weer en sangria, maar gaat ook langs bij Alexandra!

Walter

Alexandra deed ook afgelopen seizoen mee aan B&B Vol Liefde. Zij gaf zich alleen niet op voor Leendert, maar voor Walter, waar ze na een kort verblijf met veel bombarie vertrok. ,,Waar ik tegenaan loop is dat ik 1200 kilometer heb gereden om Walter te leren kennen, maar ik krijg Walter gewoon niet te zien. Het is zo steriel allemaal”, zei Alexandra toen ze vertrok.

Gezellige avond met Leendert

Maar wellicht heeft ze toch een andere liefde aan het programma overgehouden, want in Spanje krijgt ze verrassend bezoek. ,,Ineens was daar Leendert”, schrijft ze op Instagram bij een foto met Leendert. Ze spreekt van een ‘supergezellige avond’.

Perfecte match

In B&B Vol Liefde reisde Thalia naar de B&B van Leendert. De twee leken de perfecte match te zijn, maar na een romantisch onderonsje in de sauna en hottub verkoos Thalia haar eigen bed boven dat van Leendert. En daar was hij niet blij mee. ,,Hij kijkt naar mij en hij zegt: ‘Je bent een hartstikke mooie vrouw met een mooi figuur”’, vertelde Thalia. ,,En ik zei: ‘Nou en? Jij bent ook een hele aantrekkelijke man. Groot, leuk. Ik kan makkelijk bij jou slapen, maar dit zijn mijn grenzen.’ Ik ben katholiek. Ik heb van mijn mama en papa goede normen en waarden meegekregen. Je kunt niet zomaar met een jongen naar bed. Verder moeten alle dingen groeien.”

Vervolg?

Niet veel later zei Leendert dat het beter is als hij en Thalia een break nemen. ,,Laten we contact houden. Dat geeft me ook meer duidelijkheid over wat ik voor jou voel”, zei hij. Tussen hem en Thalia werd het dus niets, maar wellicht krijgt de gezellige avond met Alexandra nog een vervolg.

Bron: