Arie Boomsma de fitnessgoeroe blijft zijn volgers op sociale media verbazen met zijn aparte manier van een ‘goede week toewensen’. Deze keer overtreft hij zichzelf weer met een video die zowel verbazing als ongeloof opwekt.

Enkele weken terug had Arie al een poging gewaagd om zijn volgelingen te motiveren met een haast levensgevaarlijke stunt. In die video was een durfal te zien die met zijn crossfiets een halsbrekend parcours aflegde. Arie’s boodschap toen: “Kies eens wat vaker de moeilijke weg”. Blijkbaar is een goede week volgens Boomsma synoniem aan het nemen van levensgevaarlijke risico’s.

Deze ochtend besloot Arie al vroeg zijn volgers te trakteren op een nieuwe dosis inspiratie. Met een nieuwe post wilde hij zijn volgers weer motiveren voor de komende week. De post bevatte een video van iemand die een bizarre stunt uitvoerde met een ladder. Arie’s begeleidende tekst: “Een nieuwe week vol mogelijkheden. Accepteer dat groei zelden in een rechte lijn loopt. Geniet van het proces. Maak er wat moois van, lieve mensen!”

Het lijkt erop dat niet iedereen even geïnspireerd was door de video. Een van de volgers reageerde met een humoristische noot: “Kan iemand me helpen? Ik lig in de tuin opgevouwen in de ladder van me vader…”

Eerder kreeg Arie ook al kritiek om dat hij mensen aanmoedigde om in ijskoude sloten te springen en te gaan slapen terwijl je met plakband je mond dicht plakt. Tja Arie is aardig de weg kwijt.

Bron: