André Hazes en Monique Westenberg zijn in een ver verleden verloofd geweest. Op 12 december 2020 ging de zanger, na een kortstondige relatie met Bridget Maasland, op zijn knieën voor de moeder van zijn kind. Van een huwelijk is nooit sprake geweest, dit was in de tijd dat Sarah van Soelen om de hoek kwam kijken. Maar waar is die trouwring nu?

Yvonne Coldeweijer is de laatste dagen weer druk bezig met ‘juicen’. Voornamelijk Sarah van Soelen wordt aangepakt en daar is opnieuw een heuse ruzie ontstaan tussen de twee dames. Sarah zou volgens Yvonne namelijk een affaire hebben gehad Robert Doornbos die over twee weken zou gaan trouwen. Sarah heeft Yvonne gevraagd om te stoppen, Yvonne geeft alleen nog maar gas bij. Monique heeft onlangs een interview gegeven aan Talkies waarin Monique aangeeft de jurk die ze droeg tijdens het huwelijksaanzoek van André nog altijd bewaart: “Zal deze set nóóit wegdoen!”

André Hazes door megaruzie met metaaldetector in de tuin!
Yvonne besluit daarop te reageren en de affaire met Sarah weer aan te halen: “Lag al weken stiekem met Sarasoel te krikken en trok 6 weken later bij haar in. Steek die jurk maar in de fik meid…” Niet veel later besluit Yvonne nog wat éxtra olie op het vuur te gooien: “Was echt heel gemeend dit aanzoek. Ik hoor net van een spion dat André junior met Valentijn destijds een bos rozen heeft gestuurd naar Soel. En dat Monique daar later de rekening van vond. Ook hadden ze, ik gil om deze, een paar weken na het gemeende aanzoek een megaruzie. Waarna Monique de trouwring in de tuin heeft gegooid. André heeft toen een metaaldetector moeten huren om de ring in de tuin op te sporen. Ahahaha 100% TRUE STORY!” Sarah heeft inmiddels berichten geplaatst voor Yvonne. We vermoeden dat we de aankomende tijd nog veel van deze twee gaan horen:

Bron: