Alex Soze heeft het gezellige Groningen verlaten ingeruild voor een vakantie op Curacao, maar ook daar lukte het de hardpratende influencer niet om uit de problemen te blijven.

Ook in het buitenland gezeik
Op de terugvlucht naar Nederland zou shockvlogger Alex Soze het namelijk aan de stok hebben gekregen met een aantal medepassagiers, maar de toedracht daarvan is onduidelijk. Alex en zijn dochter werden echter wel van boord gehaald, waarna zijn management een tijd lang niets meer van hem heeft vernomen. Iets dat tot grote zorgen leidde.

Niet toegelaten
Op Instagram plaatste zijn manager het volgende bericht: “Alex is niet toegelaten op de vlucht naar Nederland. We weten niet waar hij nu op dit moment is, we maken geen zorgen om hem, MAAR… Zijn 13 jarige dochter is ook niet toegelaten tot de vlucht en we zoeken haar zo snel mogelijk!!! Weet jij meer stuur zo snel mogelijk een bericht AUB.”

Alex geeft teken van leven
Niet lang na het bericht kwam Alex weer in de lucht en lieten ze weten dat ze nog een tijdje langer op het Caribische eiland verblijven: “Wij zijn geweigerd op de vlucht, wat daar precies de reden van is… Ik kan daar wel verder over in discussie gaan, maar daar zie ik heel weinig in. Want gebeurd is gebeurd,” zo besluit Alex in zijn vlog.

Bron: