Een trio kan een exciting avontuur zijn dat je relatie naar een ander level kan brengen. Maar voordat je jezelf in deze bijzondere ervaring stort, is het belangrijk om een aantal essentiële tips in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat het een positieve ervaring wordt voor alle partijen.

1. Open communicatie

Trio’s in films zijn opwindend en verlopen altijd soepeltjes. Het voorspel, naspel en alles eromheen is never ongemakkelijk. Ook is het vinden van een derde persoon in een film makkelijker dan ooit. Maar laten we eerlijk zijn: zo werkt het in het echte leven niet. Dingen kunnen soms ongemakkelijk aanvoelen, maar dat maakt het alleen maar puur en extra bijzonder. Ben je een beetje zenuwachtig? Houd dan deze tips in je achterhoofd.

1. Open communicatie
Voordat je ook maar één stap zet in de wereld van trio’s, is het heel belangrijk om open en eerlijk met je partner te communiceren. Praat over je fantasieën, verwachtingen en eventuele zorgen die je hebt. Het is essentieel dat jullie beiden volledig instemmen met het idee en dat jullie grenzen en comfortniveaus duidelijk zijn gedefinieerd.

2. Kies de juiste partner

Het selecteren van de juiste persoon of personen om je trio mee te beleven is van groot belang. Vertrouwen, respect en aantrekkingskracht zijn cruciale punten. Zorg ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en op dezelfde pagina staat wat betreft de verwachtingen en grenzen.

3. Stel duidelijke grenzen vast

Een trio kan grensverleggend zijn, maar het is belangrijk om van tevoren duidelijke grenzen vast te stellen. Bespreek welke dingen wel en niet acceptabel zijn, welke seksuele handelingen iedereen comfortabel vindt en welke scenario’s jullie graag willen verkennen. Respecteer elkaar al-tijd en houd er rekening mee dat je halverwege kunt veranderen van gedachten.

4. Neem de tijd om te verkennen

Neem de tijd om elkaars lichamen te verkennen en te genieten. Dit is zó (maar dan echt ZO) belangrijk. Vergeet never dat het uiteindelijke doel is om plezier te hebben en te genieten van de ervaring.

5. Zorg voor nazorg

Na afloop van een trio is het belangrijk om na te praten met je partner en eventuele gevoelens of emoties te bespreken die naar boven zijn gekomen. Het kan zijn dat er jaloezie, onzekerheid of andere emoties ontstaan, en het is essentieel om deze openlijk te bespreken. Houd hierbij geen informatie achterwege, maar wees echt open en eerlijk. Alleen dan heeft zo’n gesprek echt zin.

Bron: