Erica Renkema en Martien Meiland zijn samenwonend, maar hebben geen romantische band meer. In een recent interview, vertelt Erica of zij op zoek is naar een nieuwe liefde.
In het televisieprogramma ‘Chateau Meiland’ volgen we het leven van Erica en Martien en hun twee dochters Maxime en Montana. Hoewel zij nog steeds samenwonen, hebben zij geen romantische relatie meer. In een recent interview met Weekend, onthult Erica of zij op zoek is naar een nieuwe partner.

Erica vertelt dat zij soms met Martien over een nieuwe partner praat. Ze geeft toe dat de persoon wel heel leuk moet zijn en hoewel ze gelooft dat er iemand is die zo goed bij haar past, heeft ze het idee dat dit niet meer zal gebeuren. Bovendien is ze niet op zoek naar een nieuwe relatie.

Erica heeft in het verleden een relatie gehad met een andere man, maar daardoor is haar wantrouwen in het andere geslacht toegenomen. Ze denkt nu “nee, ik ga er niet meer aan beginnen, want je kent iemand helemaal niet” en ze is teleurgesteld als blijkt dat de persoon leugens vertelt. Ze is hiermee klaar.

Bron: