Als je een flinke burenruzie hebt, dan schakel je natuurlijk Meester Frank Visser in. Het komt namelijk nauwelijks voor dat onze Frank het probleem niet kan oplossen. Toch is er nu een burenruzie in het Noorden van het land, waar zelfs Frank Visser niet meer bij kan helpen. De ruzie is namelijk zo hoog opgelopen dat zelfs geweld en vernielingen niet meer voorkomen kunnen worden.

Ruiten worden ingegooid

Wat er vooraf gegaan is aan deze heftige ruzie is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de buurvrouw helemaal klaar is met haar buurtjes. Precies op het moment dat de buurtjes beginnen met filmen, slaat de buurvrouw de ruit in van buren.

De buurtjes schrikken zich een hoedje en kunnen niks anders uitbrengen als: “Rot op man, what the fuck”. Dan begint de tirade van de buurvrouw pas echt: “Het bloed zit hier aan de ramen, jij krijgt ze hé. Filmen hé vieze vuile dealers. Je ex zei al tegen me Dennis: deze is echt ziek”.

Ruzie gaat door

Zelfs op dit moment is het nog niet genoeg voor de buuf. Ze gaat verder: “Luister vieze vuile junk dat je bent, ik heb hier getuigen dat er troep verhandeld wordt. Buurman Henk, kom kijken, allemaal zooi hier”. Terwijl ze dit roept stroomt het bloed uit haar lip en is haar gehele kin besmeurt met bloed.

Na flink wat gescheld verder sluit de vrouw af met: “Jij ligt zelfs voor Marcel met je benen wijd. Jij wipt met allerlei andere mannen“. Ze richt zich dan op de mannelijke bewoner en zegt: “Zij verpest jou”. De beelden zijn hieronder te zien.

Bron: