Donny Roelvink heeft teelbalkanker en is daarvoor onder het mes geweest. Hij heeft dit vandaag bekendgemaakt via Instagram.
Gisteren kreeg Donny Roelvink het slechte nieuws dat hij teelbalkanker heeft. Hij deelde zijn ervaringen op Instagram, waarbij hij schreef dat hij een dag had gehad waarbij hij vol positiviteit was en genoot van het optuigen van de kerstboom en leuke avondplannen met optredens van zijn vader. Maar toen hoorde hij plotseling het nieuws dat hij teelbalkanker had. Hij deelde een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed.
Binnen 24 uur na het nieuws dat Donny Roelvink teelbalkanker had, werd een behandelingsplan opgesteld voor hem. Na het ontvangen van een positief CT-scanresultaat, waarbij geen verdere uitzaaiingen werden gevonden, onderging hij meteen een operatie. Volgens Roelvink verliep de operatie goed. Hij zei dat ze nu afwachten of er eventueel nabehandelingen nodig zullen zijn, afhankelijk van de uitslag van de test van de tumor. Hij benadrukte echter dat hij er positief tegenover staat.
Voor nu heeft Donny Roelvink het bij dit bericht gehouden, maar hij heeft aangegeven dat hij in de toekomst meer informatie zal geven over zijn situatie. Hij schreef echter dat, zoals hij eerder al heeft aangegeven, het gaat om hoe hard je geraakt kan worden en toch doorgaat.

Bron: