Yvonne Coldewijer had een tijdje terug onthult dat Douwe Bob in een korte tijd drie vrouwen zwanger had gemaakt. Het schijnt dat de zanger nu een documentaire hierover aan het maken is, maar dat schiet bij de ‘Juicekoningin’ in het verkeerde keelgat.

In haar podcast De Juice Show heeft ze het hierover. “Douwe Bob is dus bezig met het draaien van een docu over zijn leven, oftewel over de omgang met zijn drie kinderen. We kennen het fenomeen inmiddels; eerst een geheim hebben en na mijn expose er een betaalde docu over maken op Videoland. Gaap.”

Hierover moest Douwe Bob eerst contact opnemen met de moeder van een van zijn kinderen. “Hij had dus een aantal maanden geleden contact opgenomen met de moeder van Ziggy, om te vragen of ze het kindje mogen filmen voor de docu”, zegt Coldeweijer. “De moeder wil dit natuurlijk niet. Begrijpelijk. Haar kind is geen attractie en al helemaal geen verdienmodel. Wat denk je? Hij is zo pissed dat de moeder het niet wil, dat hij daarna nooit meer iets heeft laten horen.”

Dit gedrag kan volgens Coldewijer niet door de beugel. “Die gozer is niet goed. Die is helemaal niet goed. Dat is een stuk tuig. Oh, wat erg. Maar goed, die arme kindje…”

Bron: