Yvonne Coldeweijer heeft vandaag een schokkend bericht naar voren gebracht, waarin ze suggereert dat Andre Hazes junior een andere vader zou hebben dan Andre Hazes senior. Hoewel het bekend is dat Andre Hazes junior en Roxeanne de kinderen zijn van Rachel en Andre Hazes senior, bestaat er twijfel over de afkomst van Andre Hazes junior. Dit heeft geleid tot geruchten en speculaties over zijn echte vaderschap.

Coldeweijer doet onthulling

In april 2022 plaatste Rachel een bericht op Instagram waarin ze een kaars toonde en vermeldde dat het 18 jaar geleden was dat ze haar dierbare vriend verloor. Ze schreef dat ze elke dag aan hem denkt en hoopte dat hij goed op haar andere dierbaren lette. Yvonne Coldeweijer reageerde snel op het bericht en stelde dat deze “lieve vriend” in werkelijkheid de echte vader van Andre Hazes junior zou zijn. Coldeweijer beweerde dat ze al langer wist dat deze Marco de echte vader is, en dat ze geheime informatie had van spionnen die haar volgen.

Publiekelijk geheim

Volgens Yvonne Coldeweijer is het een publiekelijk geheim in Amsterdam dat Andre Hazes junior een andere vader heeft dan Andre Hazes senior. Coldeweijer deelde een bericht van iemand genaamd Toon Braxhoofden, die beweert dat Rachel stapelgek was op Marco en dat het huwelijk met Hazes senior op het punt stond om te worden verbroken. Toon Braxhoofden zegt dat Andre Hazes junior een zoon is van Marco en dat hij zich kan vergelijken met zijn halfzusjes, omdat zijn uiterlijk afwijkt van die van een echte Hazes. Coldeweijer gaat verder met de bewering dat Rachel gevoelig is voor jongens uit het milieu en dat dit in Den Haag en Brabant een publiek geheim is. Andre Hazes junior was bij Jinek en hij gaf aan dat hij niets te maken had met de rechtszaak om de erfenis. Coldeweijer suggereerde dat dit komt omdat Rachel weet dat hij eigenlijk Andre Eijk heet en niet Hazes. Er is nog geen reactie op deze beweringen geweest.

Bron: